Οι Rolling Stones ανακοινώνουν online συναυλία

Οι Rolling Stones ανακοινώνουν online συναυλία
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μία που πραγματοποιήθηκε πριν από 10 χρόνια.

17 Δεκεμβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί online το επόμενο έτος για να γιορτάσει την κυκλοφορία του GRRR! Live, περιλαμβάνει μια συναυλία που ηχογραφήθηκε κατά την περιοδεία 50 & Counting Tour του συγκροτήματος το 2012. Παρόλο που ηχογραφήθηκε πριν από μια δεκαετία, η συναυλία δεν ήταν διαθέσιμη στους οπαδούς από τότε που προβλήθηκε αρχικά σε συνδρομητική προβολή.

Το σόου, το οποίο ηχογραφήθηκε στο πλαίσιο της 50ής επετειακής περιοδείας των Stones, περιλαμβάνει επίσης guest εμφανίσεις από τους Bruce Springsteen, The Black Keys, Lady Gaga, Mick Taylor, Gary Clark Jr και John Mayer. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί online τον Φεβρουάριο στο RollingStonesNewark.com χρησιμοποιώντας τεχνολογία ζωντανής μετάδοσης από την εταιρεία διαδραστικών βίντεο Kiswe.

Η συναυλία περιλαμβάνει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος, όπως τα It's Only Rock 'N' Roll (But I Like It), Honky Tonk Women, Start Me Up, Gimme Shelter, Sympathy For The Devil και (I Can't Get No) Satisfaction. Ακόμα καλύτερα μέσω streaming, οι θαυμαστές από όλο τον κόσμο θα μπορούν να αλληλεπιδρούν κατά τη διάρκεια της συναυλίας. Οι οπαδοί θα έχουν την ευκαιρία να ανεβάσουν σύντομες selfie βίντεο του εαυτού τους, να δουν τον εαυτό τους στην οθόνη και φυσικά να τους δουν και άλλοι σε όλο τον κόσμο, παράλληλα με την συναυλία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 2 Φεβρουαρίου στις 20:00 ώρα Ελλάδας, ενώ η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινήσε χθες στις 15 Δεκεμβρίου.