Nova και Wind «έσονται εις σάρκα μίαν»

Nova και Wind «έσονται εις σάρκα μίαν»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η πρώτη απορροφά τη δεύτερη, και ισχυροποιεί την θέση της στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών.

19 Δεκεμβρίου 2022

Εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του 2023, και συγκεκριμένα στις 11 Ιανουαρίου, ανακοινώθηκε ότι θα ολοκληρωθεί η συγχώνευση της Nova και της Wind, οι οποίες αμφότερες ανήκουν στο United Group. Η πρώτη εταιρεία θα απορροφήσει τις δραστηριότητες της δεύτερης, με αποτέλεσμα η Nova να γίνει, εκτός από πάροχος συνδρομητικής τηλεόρασης, και ο τρίτος πόλος στην ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας και internet, μαζί με την Cosmote και την Vodafone.

Και η Nova και η Wind θα «γιορτάσουν» αυτή τη συγχώνευση με προσφορές, εν όψει και των γιορτών. Όλοι οι πελάτες που έχουν συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας θα έχουν δωρεάν για 30 ημέρες απεριόριστα δεδομένα internet, ομιλίας και SMS, ενώ όλοι οι πελάτες που έχουν συμβόλαιο κινητής και σταθερής τηλεφωνίας θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στο αθλητικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο της Nova.

«H Nova και η Wind γίνονται ένα και δημιουργούν τη νέα, μεγαλύτερη, Nova. Έναν ολοκληρωμένο πάροχο κινητής, σταθερής και τηλεόρασης που επενδύει σημαντικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας. Γιορτάζουμε την αρχής της νέας αυτής εποχής προσφέροντας στους συνδρομητές μας απεριόριστη επικοινωνία και ψυχαγωγία. Η νέα Nova εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές!», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Nova, Παναγιώτης Γεωργιόπουλος.