Το Maestro ανέβηκε στο Netflix

Το Maestro ανέβηκε στο Netflix
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μεγάλη επιτυχία.

20 Δεκεμβρίου 2022

 

Από χθες, όσοι μπήκαμε κάποια στιγμή στο Netflix, είδαμε ότι ανέβηκε στην πλατφόρμα το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Τα 9 επεισόδια του πρώτου κύκλου - θα ακολουθήσει και δεύτερος κύκλος. «Έχουμε πει ότι ναι, θα πάμε Παξούς για γυρίσματα β’ κύκλου, αλλά δεν θα πάμε από τώρα, θα πάμε από Φεβρουάριο-Μάρτιο και μετά. Ανυπομονώ να γράψω, γιατί δεν τα έχω γράψει ακόμα τα επεισόδια» είχε πει πριν από μερικές εβδομάδες ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. «Η ιστορία πήγαινε έτσι που όταν έγραφα το 8ο-9ο επεισόδιο ήξερα ότι θα έχει και συνέχεια». Αρα για το νέο κύκλο πρέπει να περιμένουμε την επόμενη σεζόν, από Σεπτέμβριο και μετά.

Να τι έγραψε και η Χαρούλα Αλεξίου: «Με τον Χριστόφορο, έζησα κάτι εξαιρετικά όμορφο.  Συνάντησα φωτεινές ψυχές, που με γέμισαν ευτυχισμένες στιγμές. Μαρίσσα Τ, Μαρία Κ, Κλέλια Α, Γιώργο Μ, Φάνη Μ, Ορέστη Χ, Γιάννη Τ, Γιώργο Μ, Αντίνοε Α, Στεφανία Γ. Είμαστε τυχεροί που μας ένωσε αυτό το υπέροχο πλάσμα που όλοι αγαπήσαμε και μας έκανε να αγαπηθούμε και μεταξύ μας. Σκέφτομαι με αγάπη όλες και όλους τους φίλους της παραγωγής που ήταν επίσης εξαιρετικές-εξαιρετικοί. Σας ευχαριστώ για το Μαζί σας». 

Προφανώς και το Netflix έχει και πράγματα που δεν είναι καλά. Πολλά μάλιστα. Αυτός όμως δεν μειώνει ούτε στο ελάχιστο τη μεγάλη επιτυχία του Maestro, είναι η πρώτη ελληνική παραγωγή που ανεβαίνει στη Νο 1 πλατφόρμα streaming παγκοσμίως.

Είτε αρέσει σε κάποιους το σίριαλ είτε όχι, βρίσκεται πλέον στο Netflix. Αυτό από μόνο του αρκεί.