Οι Metallica κυκλοφορούν πλάνα από το Borderline

Οι Metallica κυκλοφορούν πλάνα από το Borderline
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το ντεμπούτο της διασκευής του Thin Lizzy από τη συναυλία Helping Hands

28 Δεκεμβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Αν με κάποιο τρόπο χάσατε την φιλανθρωπική συναυλία των Metallica 2022 All Within My Hands foundation "Helping Hands", οι Metallica φροντίζουν να καλύψουν μία από τις ιδιαίτερες στιγμές της συναυλίας. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους, παρουσίασαν για πρώτη φορά ένα νέο τραγούδι διασκευής, διασκευάζοντας το κομμάτι "Borderline" των Thin Lizzy ως μία από τις ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς.

Οι οπαδοί των Metallica είναι ήδη εξοικειωμένοι με τη διασκευή του συγκροτήματος στο "Whiskey in the Jar" των Thin Lizzy, καθώς έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς διασκευές του συγκροτήματος.

Το συγκρότημα πλαισίωσε επί σκηνής ο Avi Vincour του συγκροτήματος Goodnight, Texas, ο οποίος έπαιξε ακουστική κιθάρα ενώ παράλληλα έκανε δεύτερα φωνητικά. Η εμφάνιση έγινε στο πλαίσιο ενός ακουστικού τμήματος του σετ, το οποίο περιλάμβανε επίσης τα "Blackened", "The Unforgiven", τη διασκευή των UFO "It's Killing Me" και το προαναφερθέν "Whiskey in the Jar".

Η βραδιά περιελάμβανε επίσης το ζωντανό ντεμπούτο του νέου τραγουδιού των Metallica, "Lux Æterna", από το επερχόμενο άλμπουμ 72 Seasons, το οποίο αναμένεται στις 14 Απριλίου.