Ο Moby κυκλοφόρησε νέο άλμπουμ ανήμερα την Πρωτοχρονιά

Ο Moby κυκλοφόρησε νέο άλμπουμ ανήμερα την Πρωτοχρονιά
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ambient 23

02 Ιανουαρίου 2023

Του Ηλία Σελιμά

Ο Moby ξεκινά το 2023 με την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ. Νωρίτερα τον προηγούμενο μήνα, πήρε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ανακοινώσει ότι τελείωνε ένα νέο άλμπουμ που ονομάζεται Ambient 23 με ημερομηνία κυκλοφορίας την 1η Ιανουαρίου, και πιστός στο λόγο του, ο παραγωγός αποκάλυψε το νέο άλμπουμ.

Σύμφωνα με την ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Ambient 23 ηχογραφήθηκε χρησιμοποιώντας "περίεργα παλιά drum machines και παλιά synths" και είναι "εμπνευσμένο από... πρώιμους ambient ήρωες" όπως οι Martyn Ware, Brian Eno, Jean-Michel Jarre και Will Sergeant. Σε μια ξεχωριστή ενημέρωση που δημοσιεύτηκε την ημέρα της κυκλοφορίας, πρόσθεσε: "Φτιαγμένο για να βοηθήσει το άγχος (το δικό μου και ελπίζω και το δικό σας). Για το 2023, μακάρι όλοι να είμαστε λιγότερο αγχωμένοι (και μακάρι όλοι να σταματήσουμε να ψάχνουμε για επιβεβαίωση από μια κουλτούρα που δεν σεβόμαστε...)".

Το Ambient 23 ακολουθεί το Reprise, ένα άλμπουμ με πρώιμα τραγούδια του Moby ηχογραφημένα με ανανεωμένες ορχηστρικές ενορχηστρώσεις. Τον Αύγουστο του 2022, ενώθηκε με τον Serpentwithfeet για το κοινό τραγούδι "On Air".