Ο Lindsey Buckingham δουλεύει πάνω σε ένα νέο άλμπουμ

Ο Lindsey Buckingham δουλεύει πάνω σε ένα νέο άλμπουμ
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Ανυπομονώ για το 2023 και πέρα από αυτό».

01 Ιανουαρίου 2023

Του Ηλία Σελιμά

Ο Lindsey Buckingham αποκάλυψε ότι είχε αρχίσει να δουλεύει πάνω σε ένα νέο άλμπουμ κατά τη διάρκεια μιας χρονιάς που τον είχε δοκιμάσει από άποψη υγείας και πένθους.

Σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην κιθαρίστας των Fleetwood Mac ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών και δήλωσε ότι προσβλέπει στο μέλλον με θετική στάση.

Είχε αναγκαστεί να ακυρώσει μέρος μιας περιοδείας τον Οκτώβριο του 2022, επικαλούμενος "συνεχιζόμενα προβλήματα υγείας". Είχε αντιμετωπίσει μια καρδιακή προσβολή το 2019 και αργότερα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το δρόμο μετά από θετικό τεστ για COVID. Τον Νοέμβριο δήλωσε ότι ο θάνατος της πρώην συνοδοιπόρου του συγκροτήματος Christine McVie ήταν "βαθύτατα σπαρακτικός", περιγράφοντάς την ως "μουσικό σύντροφο, φίλη, αδελφή ψυχή, αδελφή".

Συνέχισε όμως: "Η πολικότητα της χρονιάς με τα θετικά και τα αρνητικά ενίσχυσε την αποφασιστικότητά μου να παραμείνω στη στιγμή και να συνεχίσω να προχωρώ μπροστά. Ευτυχώς, η υγεία μου επέστρεψε και ξεκίνησα τις προετοιμασίες για ένα νέο άλμπουμ. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την υποστήριξή σας. Ανυπομονώ για το 2023 και πέρα από αυτό!"

Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία του ήταν το ομώνυμο σόλο άλμπουμ του το 2019, το οποίο, όπως είπε, ήθελε να κυκλοφορήσει αρκετές φορές πριν από αυτό, αλλά "απρόβλεπτες περιστάσεις" - ίσως συμπεριλαμβανομένης της απόλυσης του από τους Fleetwood Mac το 2018 - είχαν μπει στη μέση. Και πρόσθεσε: "Ήθελα να κάνω ένα pop άλμπουμ, αλλά ήθελα επίσης να κάνω στάσεις στην πορεία με τραγούδια που μοιάζουν περισσότερο με τέχνη παρά με pop. Καθώς μεγαλώνεις, ελπίζω ότι συνεχίζεις να είσαι λίγο πιο προσγειωμένος στην τέχνη αυτού που κάνεις. Για μένα, το να μεγαλώνω έχει μάλλον βοηθήσει να ενισχυθεί η αθωότητα και ο ιδεαλισμός που ελπίζω να υπήρχε πάντα".