Ο Tony Iommi για νέο άλμπουμ

Ο Tony Iommi για νέο άλμπουμ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο κιθαρίστας των Black Sabbath.

03 Ιανουαρίου 2023

 

Του Ηλία Σελιμά

Ο Tony Iommi αποκάλυψε ότι πρόκειται να ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις για ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ σε ένα video update την Πρωτοχρονιά.

Στο μήνυμα, ο κιθαρίστας των Black Sabbath σκέφτεται την επανένωση με τον Ozzy Osbourne για μια σύντομη εμφάνιση στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες του 2022 στο Μπέρμιγχαμ και αποτίει επίσης φόρο τιμής στον εκλιπόντα φίλο του και τεχνικό κιθάρας Mike Clement, ο οποίος δυστυχώς έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο.

Κατά τη διάρκεια του οκτάλεπτου βίντεο, ο Iommi αποκαλύπτει ότι το στούντιο ηχογράφησής του πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του και ανυπομονεί να δουλέψει πάνω σε νέο υλικό τους επόμενους μήνες.

"Το στούντιο έχει χτιστεί και είναι σχεδόν έτοιμο να λειτουργήσει", λέει ο Tony στο μήνυμα. "Απλά περιμένω κάποιον εξοπλισμό. Εξαιτίας του πολέμου [στην Ουκρανία], έχει κατά κάποιο τρόπο σταματήσει να έρχονται κάποια εξαρτήματα. Αλλά είμαστε σχεδόν έτοιμοι. Σε μερικές εβδομάδες ακόμα, νομίζω ότι θα είμαι έτοιμος να μπω και να ξεκινήσω τη δουλειά εκεί μέσα, την οποία πραγματικά ανυπομονώ... να γράψω ένα ακόμα άλμπουμ".

Την επόμενη χρονιά θα επακυκλοφορήσουν επίσης τα στούντιο άλμπουμ των Black Sabbath με τον τραγουδιστή Tony Martin.

Με τον Martin, κυκλοφόρησαν πέντε στούντιο άλμπουμ: The Eternal Idol (1987), Headless Cross (1989), Tyr (1990), Cross Purposes (1994) και Forbidden (1995).

"Ανυπομονώ γι' αυτό, γιατί πολύς κόσμος έχει ρωτήσει γι' αυτό, πράγμα που είναι υπέροχο", λέει ο Tony. "Ήθελαν να δουν πότε θα κυκλοφορήσει. Και τα κάναμε πραγματικά όλα διαδοχικά, με αυτά τα άλμπουμ.

"Έτσι έχουμε βγάλει όλα τα αυθεντικά πράγματα των Sabbath, box sets, και μετά έχουμε τα κομμάτια του Ronnie. Και το επόμενο πράγμα θα είναι ο Tony Martin και μετά το σόλο υλικό μου. Οπότε θα είναι και πάλι γεμάτο (το έτος). Αλλά είναι υπέροχα. Και είναι ωραίο να δίνεις συνεντεύξεις και να μιλάς για το τι κάναμε και όλα τα υπόλοιπα".

Κλείνοντας, ο κιθαρίστας ευχήθηκε στους θαυμαστές του καλή επιτυχία και άφησε να εννοηθεί μια πιθανή ζωντανή εμφάνιση στο μέλλον.

"Τέλος πάντων, ευτυχισμένο το νέο έτος σε όλους σας και ελπίζω να σας δω κάποια στιγμή σε περιοδεία, είτε πρόκειται για συναυλίες είτε για κάποια συζήτηση. Ευχαριστώ για όλη την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια, το εκτιμώ πραγματικά".