Οι New York Times έχουν 9.7 εκατομμύρια συνδρομητές

Οι New York Times έχουν 9.7 εκατομμύρια συνδρομητές
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η μεγαλύτερη εφημερίδα του κόσμου ακολουθεί μία επιτυχημένη στρατηγική.

10 Μαΐου 2023

Οι New York Times ανακοίνωσαν σήμερα ότι πρόσθεσαν 190 χιλ ψηφιακούς συνδρομητές το τελευταίο τρίμηνο και μεγάλο ρόλο στην αύξηση αυτή έπαιξε ότι κέρδιζες συνδρομή και στο αθλητικό «The Athletic».

Η εταιρία ανακοίνωσε 54 εκατομμύρια δολάρια κέρδη, πτώση 11% από πέρυσι (υψηλότερο λειτουργικό κόστος και χαμηλότερα διαφημιστικά έσοδα οι αιτίες).

«Το πρώτο τρίμηνο του 2023 σημειώσαμε σταθερή πρόοδο στη βασική στρατηγική για τις συνδρομές μας, με σαφείς ενδείξεις ακόμα καλύτερων επιδόσεων στο μέλλον», δήλωσε η Meredith Kopit Levien, διευθύνουσα σύμβουλος των New York Times.

Κατά την τελευταία δεκαετία, οι Times προσπάθησαν να αντισταθμίσουν τις μειώσεις στις πωλήσεις της εφημερίδας —η οποία παραμένει μεν κερδοφόρα αλλά όχι και πολύ— με έσοδα από συνδρομητές στο site τους.
Τα 9.7 εκατομμύρια συνδρομητές σημαίνει αύξηση περίπου 8% σε σχέση με πέρυσι. Από τα 9,7 εκατ. οι 710.000 είναι συνδρομητές του εντύπου (μείωση περίπου 10% από πέρυσι - το χαρτί φθίνει).

Η εταιρεία είπε ότι τα έσοδα από διαφημίσεις μειώθηκαν περίπου 8,6% στα 106 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο τρίμηνο σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Μόνο η prime διαφήμιση γνωρίζει άνοδο.