Μέτρια τηλεθέαση στο σύνολο για το debate του ΠΑΣΟΚ

Μέτρια τηλεθέαση στο σύνολο για το debate του ΠΑΣΟΚ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η οποία, όμως, δεν αποτυπώθηκε στις επίσημες μετρήσεις.

25 Σεπτεμβρίου 2024

Δεν εντυπωσίασαν στον γενικό ανταγωνισμό τα νούμερα που σημείωσε το debate μεταξύ των 6 υποψηφίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, που φιλοξένησε η ΕΡΤ. Μια τηλεμαχία η οποία συζητήθηκε αρκετά τόσο στα social media, όσο και έξω από αυτά με άρθρα που περιέχουν αναλύσεις για το πόσο καλά ή άσχημα πήγαν οι υποψήφιοι.

Όπως αναφέρει η δημόσια τηλεόραση, επικαλούμενη τις μετρήσεις της Nielsen που «επεξεργάστηκε το τμήμα Έρευνας και Ανάλυσης της ΕΡΤ», το debate σημείωσε ένα 8% στο σύνολο, ξεχωρίζοντας ειδικά στους άνδρες άνω των 55 ετών όπου σημείωσε 15,8%. 300 χιλ. τηλεθεατές είδαν την τηλεμαχία κατά μέσο όρο και 600 χιλ. την παρακολούθησαν έστω για ένα λεπτό, ενώ είχε και 29.355 θεάσεις μέσω ERTflix. Σε επίπεδο λεπτού «άγγιξε» το 10,7% στο σύνολο και το 20,7% στους άνδρες άνω των 55.

Να σημειώσουμε ότι τόσο τα νούμερα του debate, που μεταδόθηκε μόνο από το ΕΡΤ News, όσο και τα γενικότερα του καναλιού δεν αποτυπώνονται στους επίσημους πίνακες τηλεθέασης της Nieslesn, διότι επισήμως το ΕΡΤ News δεν συμμετέχει στις μετρήσεις. Σε αντίθεση με την ΕΡΤ1, την ΕΡΤ2 και την ΕΡΤ3, τα υπόλοιπα βασικά κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης.