Ο Saske για δύο βράδια στο Λυκαβηττό

Ο Saske για δύο βράδια στο Λυκαβηττό
Ακολουθήστε μας στο Google news

Την πρώτη μέρα παρουσιάζει το άλμπουμ «DELUXE», ενώ τη δεύτερη το «Saskepticism Festival»

25 Σεπτεμβρίου 2024

Ο πολυπλατινένιος και διαμαντένιος Έλληνας καλλιτέχνης και δημιουργός Saske παρουσιάζει για πρώτη φορά στο Θέατρο Λυκαβηττού δύο μοναδικές ζωντανές συναυλιακές εμπειρίες στις 8 και 9 Οκτωβρίου 2024.

8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - SASKE 'DELUXE' 

Την πρώτη ημέρα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει σε ζωντανή εκτέλεση το πρόσφατο άλμπουμ του Saske, με τίτλο DELUXE, το οποίο κατέκτησε την 5η θέση στο Top-10 Albums Debut Global του Spotify. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν κομμάτια από το καλοκαιρινό μουσικό project GET LOVED OR DIE TRYIN’, το οποίο επίσης κατέκτησε τα εγχώρια ψηφιακά charts. Στη σκηνή θα βρεθούν special guests έκπληξη από τα δύο αυτά μουσικά projects.

9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - SASKEPTICISM FESTIVAL  

Τη δεύτερη ημέρα, το Saskepticism Festival θα φιλοξενήσει ένα εκρηκτικό line-up με διεθνή και εγχώρια ονόματα της ραπ μουσικής σκηνής. Ξεχωρίζουν ο Αμερικανός σταρ της ραπ Rich The Kid και ο Βρετανός υποψήφιος για Brit Award και Mercury Prize ράπερ Ghetts.

Την ελληνική σκηνή θα εκπροσωπήσουν οι Νέγρος του Μοριά, ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα ονόματα του είδους μαζί με τους αγαπημένους του ελληνικού κοινού Kareem και Moose, ενώ τη βραδιά θα ανοίξουν η ομάδα του Wake & Bake, γνωστοί για μερικά από τα πιο viral rap hits του TikTok, καθώς και ο ανερχόμενος Κάτοχος. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, ο Saske θα παρουσιάσει αγαπημένα κομμάτια από όλη τη δισκογραφία του, προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική μουσική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:30

Η προσέγγιση με αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του θεάτρου θα επιτρέπεται μόνο σε ΑμεΑ, ηλικιωμένους, καθώς και για επιβίβαση/αποβίβαση ταξί.

Παράλληλα, ο Δήμος Αθηναίων θα παρέχει στους επισκέπτες δωρεάν μεταφορά με τη χρήση shuttle bus το οποίο θα πραγματοποιεί αναβάσεις στο Θέατρο από τις 19.00 έως τις 21.30 ξεκινώντας από την οδό Σαρανταπήχου.

Μετά το πέρας της συναυλίας, το shuttle bus θα εξυπηρετεί την κατάβαση του κοινού από το θέατρο.

Προτεραιότητα θα έχουν ηλικιωμένοι, άνθρωποι με κινητικές ή άλλες δυσκολίες, έγκυοι.

Δίκτυο προπώλησης:

Online: https://www.more.com/music/saske/

Τηλεφωνικά: 211 7700000

Σημεία προπώλησης:

Public // Καταστήματα Nova // Viva Spot Τεχνόπολης