Στον ΑΝΤ1 η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Europa League

Στον ΑΝΤ1 η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Europa League
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας με τη Λιόν.

25 Σεπτεμβρίου 2024

Η επίσημη πρώτη του τροπαιούχου του Conference League Ολυμπιακού, στη νέα σεζόν του Europa League, στον ΑΝΤ1. Αύριο στις 10 το βράδυ το κανάλι του Αμαρουσίου θα μεταδώσει ζωντανά από το «Parc Olympic Lyonnais» της Λιόν, την αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με την τοπική ομάδα. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Μανώλης Σφακάκης και στο ρεπορτάζ ο Νίκος Κώτσης και ο Αλέξανδρος Ξενικάκης.

Μια ώρα πριν, στις 9, θα βγει στον αέρα το pre game show της αναμέτρησης, που θα παρουσιάσουν η Αριάνα Παπαγιάννη και ο Γρηγόρης Ατρείδης, με ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Καλεσμένοι θα είναι ο ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης, πρωταγωνιστής της σειράς «Grand Hotel» του ΑΝΤ1, και ο Ματιέ Βαλμπουενά, πρώην παίκτης και των δύο ομάδων.

Αμέσως μετά τη λήξη του Λιόν-Ολυμπιακός θα ακολουθήσει η εκπομπή «The Football Show», που θα μεταφέρει τον απόηχο του παιχνιδιού με ζωντανές συνδέσεις, σχόλια, αναλύσεις και ρεπορτάζ, μαζί με τα highlights του έτερου αγώνα ελληνικής ομάδας στη διοργάνωση, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Γαλατάσαραϊ.