«Φόρος τιμής» στον Στράτο Διονυσίου από το «Σπίτι με το Mega»

«Φόρος τιμής» στον Στράτο Διονυσίου από το «Σπίτι με το Mega»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (02/02/2021).

02 Φεβρουαρίου 2021

Αφιερωμένο στον μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή θα είναι το νέο επεισόδιο της μουσικής εκπομπής του Mega. Το ερχόμενο Σάββατο 06/02 στις 21.00 τα παιδιά του Στράτου Διονυσίου, ο Άγγελος, ο Στέλιος και ο Διαμαντής Διονυσίου, θα ερμηνεύσουν μεγάλες επιτυχίες του πατέρα τους όπως το «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου», τον «Παλιατζή», το «Της γυναίκας η καρδιά», το «Ένα λεπτό περιπτερά» και άλλα. Μαζί τους η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Stan, ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, και οι σολίστες Θανάσης Βασιλόπουλος και Μανώλης Καραντίνης.

-------------------------

Έρχεται ο νέος κύκλος του «Your Face Sounds Familiar» στον ΑΝΤ1.

Ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, την Κυριακή 14/02 στις 21.00, το δημοφιλές show επιστρέφει στη μικρή οθόνη με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου και κριτές τους Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια. Στην «All Star» εκδοχή του «YFSF» θα συμμετέχουν ως παίκτες οι Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής, με τους νικητές κάθε επεισοδίου να προσφέρουν το χρηματικό τους έπαθλο σε φιλανθρωπικό ίδρυμα ή σωματείο της επιλογής τους.

-------------------------

Τα κορυφαία σε τηλεθέαση ψυχαγωγικά προγράμματα του ΑΝΤ1, τον Ιανουάριο.

Εκείνο που ξεχώρισε ήταν, φυσικά, οι «Άγριες Μέλισσες» που είχαν μέσο όρο πάνω από 1,83 εκατομμύρια τηλεθεατές στο σύνολο και 32,7% στο «δυναμικό κοινό», ενώ σε επί μέρους γυναικεία και ανδρικά κοινά έφτασε μέχρι το 44,5% και το 29,9% αντίστοιχα. Πρωτιά, επίσης, και για το «Ρουκ Ζουκ» με 20,1% στο 18-54, 25,9% σε ανδρικό κοινό και 23,9% σε γυναικείο, και για το «Καφέ της Χαράς» με 17,5% στο «δυναμικό κοινό», 33,5% στους άνδρες και 29,9% στις γυναίκες.

-------------------------

«Πόλεμος των Άστρων» για όλο τον Φεβρουάριο στον Alpha.

Από το ερχόμενο Σάββατο και κάθε Σάββατο, για τον μήνα που διανύουμε, το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς θα παίζει κι από μια ταινία των «Star Wars», σε ένα μεγάλο κινηματογραφικό αφιέρωμα. Ο λόγος για το επεισόδιο 1 «Η Αόρατη Απειλή», το επεισόδιο 4 «Μια Νέα Ελπίδα», το επεισόδιο 5 «Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται» και το επεισόδιο 6 «Η Επιστροφή των Τζεντάι».

-------------------------

5 χρόνια Cosmote History HD με αφιέρωμα στο 1821.

Μια πενταετία στον δορυφορικό αέρα συμπλήρωσε το μοναδικό κανάλι στην Ελλάδα που μεταδίδει αποκλειστικά ντοκιμαντέρ. «To COSMOTE HISTORY HD δημιουργήθηκε για να μας θυμίζει από πού ερχόμαστε και μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε. Στα πέντε χρόνια λειτουργίας του, έχει συμβάλλει ώστε το κοινό και ιδιαίτερα η νέα γενιά να γνωρίσει καλύτερα διάφορες πτυχές της ιστορίας, του πολιτισμού και των παραδόσεών μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, στην διαδικτυακή εκδήλωση για τα «γενέθλια» του τηλεοπτικού σταθμού. Με αφορμή το παραπάνω γεγονός και τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, το Cosmote History HD έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο αφιέρωμα στο έπος του 1821 με 11 νέες παραγωγές και συμπαραγωγές της Cosmote TV.

-------------------------

Μέλος της ΕΙΙΡΑ και ο Alpha 98.9.

Στα 29 ανέβηκαν τα ραδιόφωνα της Αθήνας που συμμετέχουν στην Ένωση Ιδιοκτητών, μετά την ένταξη του ενημερωτικού ραδιοσταθμού του Alpha. «Καλωσορίζουμε τον ALPHA 98.9 στη συλλογική φωνή της ένωσής μας, στην κοινή προσπάθεια για την άρση των χρόνιων στρεβλώσεων της ραδιοφωνίας και, κυρίως, για τη ρύθμιση του μείζονος ζητήματος της νόμιμης εκπομπής ωσότου ολοκληρωθεί η διαδικασία χορήγησης ραδιοφωνικών αδειών [...]. Στην ένωση εκπροσωπούνται πλέον 29 ραδιοφωνικές επιχειρήσεις της Αττικής, που αντιστοιχεί σε μηνιαία ακροαματικότητα 97,4%», δήλωσε η ΕΙΙΡΑ στην σχετική ανακοίνωσή της.