Αυτό το νέο κουίζ σας κάνει να μαντέψετε τη δημοτικότητα διαφόρων metal τραγουδιών

Αυτό το νέο κουίζ σας κάνει να μαντέψετε τη δημοτικότητα διαφόρων metal τραγουδιών
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το Stattogories σε metal εκδοχή.

07 Δεκεμβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Ο Gareth Evans δημιούργησε μια μεταλλική εκδοχή του Stattogories, ενός διαδικτυακού παιχνιδιού που δοκιμάζει τις γνώσεις των metalheads για τα τραγούδια και τη δημοτικότητά τους.

Το 2015, ο Gareth Evans επινόησε το παιχνίδι Stattogories, ένα διαδικτυακό κουίζ σε στυλ ανώτερης/κατώτερης κατηγορίας που αναθέτει στους παίκτες να επιλέξουν μεταξύ δύο κατηγοριών. Η τρέχουσα επιλογή του προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων, όπως τα Χριστούγεννα, το Google, το IMDb, το Spotify, το YouTube, το Pokemon, τα βιντεοπαιχνίδια και άλλα. Για να καταλάβετε πώς ακριβώς λειτουργεί, στην κατηγορία των Χριστουγέννων ('tis the season and all), οι παίκτες πρέπει να αποφασίσουν μεταξύ των δύο επιλογών που παρέχονται, όπως "The Muppets Christmas Carol" ή "Christmas Underwear", και να επιλέξουν ποιο αντικείμενο πιστεύουν ότι αναζητείται περισσότερο.

Ωστόσο, ένα θέμα που έλειπε από τον Evans είναι η metal κατηγορία. Ενώ έχει ήδη μια επιλογή στο Spotify, όπου οι ακροατές πρέπει να προσπαθήσουν να μαντέψουν ποιο τραγούδι έχει τους περισσότερους μηνιαίους ακροατές ή τις περισσότερες συνολικές αναπαραγωγές, διαθέτει ένα συνονθύλευμα ειδών και όχι αποκλειστικά βαριά μουσική. Τώρα, για παράδειγμα, οι οπαδοί μπορούν να προσπαθήσουν να υπολογίσουν αν το Run To The Hills των Iron Maiden ή το Whisky In The Jar των Metallica είναι πιο δημοφιλές. Η απάντηση; Η διασκευή των βαρέων βαρών του Σαν Φρανσίσκο, με 312.989.407 ακροάσεις, σε αντίθεση με τον ύμνο των Maiden του 1982, με 279.354.022 περιστροφές.

Αν όμως μαντέψετε λάθος απάντηση, χάνετε και το παιχνίδι κλείνει.

"Ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι καταναλώνουν μουσική έχει αλλάξει τόσο πολύ κατά τη διάρκεια της ζωής μου, με το Spotify να είναι ο τρόπος με τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι απολαμβάνουν να ακούν μουσική στις μέρες μας", λέει ο Evans. "Ήθελα να κάνω κάτι διασκεδαστικό από τα στατιστικά των τραγουδιών στην πλατφόρμα ως έναν τρόπο να διασκεδάσω τους ανθρώπους σχετικά με τις συνήθειες ακρόασης των ανθρώπων και να εκπλήξω τους ανθρώπους σχετικά με τη δημοτικότητα ορισμένων τραγουδιών. Ο τρόπος παιχνιδιού Spotify είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους παιχνιδιού στο Stattogories και δημιούργησα τη νέα κατηγορία Metal κυρίως για να έχει ο πεθερός μου έναν τρόπο παιχνιδιού που μπορεί να απολαύσει. Ανυπομονώ να ακούσω την υψηλότερη βαθμολογία που μπορεί να πετύχει αυτός και ολόκληρη η κοινότητα της metal μουσικής".

Ελέγξτε τώρα το μεταλλικό Stattogories.