Για το πρωινό τρίωρο του Pepper 96.6 οδεύουν Γιαννούτσος-Βαμβακάρης

Για το πρωινό τρίωρο του Pepper 96.6 οδεύουν Γιαννούτσος-Βαμβακάρης
Ακολουθήστε μας στο Google news

Επιθετικές (και unfair;) ραδιοφωνικές κινήσεις από την πλευρά Αλαφούζου.

10 Ιανουαρίου 2023

 

Νο 1 ραδιοφωνικός όμιλος η Frontstage της Αλεξάνδρας Δασκαλοπούλου εδώ και πολλά χρόνια, βλέπει τώρα να απειλείται από τον όμιλο Αλαφούζου, μετά την εξαγορά (από τον τελευταίο) των τριών μουσικών ραδιοσταθμών. Και μάλιστα τριών ραδιοφωνικών σταθμών ευθέως ανταγωνιστικών εκείνων της Δασκαλοπούλου. Βάζει τον Pepper 96.6 απέναντι από τον En Lefko 87.7 (που ούτως ή άλλως ήταν), πήρε τον Μέντα 88 και τον αλλάζει ώστε να χτυπήσει τον Μελωδία 99.2 και στήνει τον καινούργιο Happy 104 ως αντίπαλο του Hit 88.9.

Δεν ξέρουμε πόσο θεμιτά είναι όλα αυτά στους στενούς, υψηλούς, επιχειρηματικούς κύκλους του ραδιοφώνου. Μάλλον όχι και τόσο. Δεν είναι δα και πολλά τα μέλη της ΕΙΙΡΑ. Και δεν ξέρουμε πόσο ρόλο έπαιξαν όλα τα παραπάνω στην απόφαση της Αλεξάνδρας Δασκαλοπούλου να παραιτηθεί από Πρόεδρος της ΕΙΙΡΑ.

Λογικά στην Frontstage θα είναι δυσαρεστημένοι με τη γενικότερη στάση του Χρήστου Παπαδά, για χρόνια παραγωγού του Red 96.3 και τώρα διευθυντή των τριών μουσικών ραδιοφώνων του ομίλου Αλαφούζου. Και δικαιολογημένα θα λέγαμε, αν όντως συμβαίνει. Ήδη συμφώνησαν με τον Αλαφούζο οι Γιαννούτσος-Βαμβακάρης και Κουμπλής από τον Red 96.3 και η Αφροδίτη Σημίτη από τον En Lefko 87.7. Μαζί με τον ίδιο τον Παπαδά μιλάμε για τον μισό Red που φεύγει από το Μαρούσι και πηγαίνει στο Φάληρο. Ανεξάρτητα αν ο κύκλος κάποιων από αυτούς είχε κλείσει στα ραδιόφωνα της Δασκαλοπούλου, δεν παύει η πρόταση για μετακόμιση σε νέα ραδιοφωνική στέγη, ιδίως στη μέση της ραδιοφωνικής σεζόν, να θεωρείται unfair.

Ολοι τους θα ξεκινήσουν εκπομπές στα ραδιόφωνα του Αλαφούζου μετά από ένα τρίμηνο. Το (καλό μεν αλλά έτερον-εκάτερον) δίδυμο του Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσου ταιριάζει στο στυλ του Pepper 96.6 άραγε;