Η σκληρή αλήθεια για τον Αρη Δημοκίδη

Η σκληρή αλήθεια για τον Αρη Δημοκίδη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα ωραίο και ενδιαφέρον Q & A για το γνωστό podcast

08 Σεπτεμβρίου 2024

 

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Είναι ωραία η ιδέα του Άρη Δημοκίδη να φτιάξει ένα επεισόδιο στο podcast του που αφορά αυτού καθ΄ εαυτόν το podcast, με τον ίδιο να απαντάει σε ηχογραφημένες ερωτήσεις ακροατών του. Δεν το άκουσα όλο, όλες τις ερωταπαντήσεις εννοώ, αλλά άκουσα αρκετές και μαθαίνουμε πολλά και διαφορετικά πράγματα για το podcast και τον δημιουργό του.

Μου αρέσει άλλωστε όταν διάφορα ΜΜΕ κάνουν τέτοιου είδους (που μοιάζουν αλλά δεν είναι αυτοαναφορικά) ανοίγματα στους αναγνώστες τους, ακροατές τους, τηλεθεατές τους κ.ο.κ. Είναι ωραίο να μαθαίνεις πράγματα για κάτι που αγαπάς να διαβάζεις ή ακούς, μία εφημερίδα, ένα περιοδικό, μία στήλη, μία ραδιοφωνική εκπομπή.

«Η σκληρή αλήθεια» αποτελεί ένα πολύ καλό podcast και δικαίως έχει τόσους πολλούς ακροατές. Είναι καλοδουλεμένο, επιλέγει αβανταδόρικα πρόσωπα (ή της επικαιρότητας), παρουσιάζεται σταθερό στο ραντεβού του με τους ακροατές του. Και η θεματολογία είναι άκρως ενδιαφέρουσα - κάποιες ενστάσεις που έχω με τον Άρη σε πολιτικές κρίσεις του, μου το κάνουν ακόμα πιο ελκυστικό ως άκουσμα. Αξίζει. Και μπράβο του. 

Και έχει και μία νέα συνεργάτη, την Ελένη Καλέση, που είναι καταπληκτική εν γένει στη δουλειά της. Όσοι κινούμαστε στο χώρο της μουσικής την γνωρίζουμε πολλά χρόνια σε προσωπικό επίπεδο και ξέρουμε πόσο μετράει. Ο Δημοκίδης πέτυχε φλέβα εδώ.