Τα πήρε στο κρανίο ο Βασίλης Σκουρής με την ατιμωρησία των απεργοσπαστών

Τα πήρε στο κρανίο ο Βασίλης Σκουρής με την ατιμωρησία των απεργοσπαστών
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ποια στάση εργασίας για τη συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ και παραμύθια...

23 Οκτωβρίου 2024

Έκρηξη, διαδικτυακή (στο Dnews) από τον Βασίλη Σκουρή και είμαστε σίγουροι πως θα ακολουθήσει και ραδιοφωνική (στα Παραπολιτικά 90.1 αύριο το πρωί).

«Η ΕΣΗΕΑ κηρύσσει απεργία ή στάση εργασίας και συγκεκριμένα μέσα στις συχνότητες όπως και ιστοσελίδες την παραβιάζουν», γράφει ο Βασίλης. «Χωρίς κανένα έλεγχο και καμία συνέπεια για πολλούς ιδιοκτήτες ιστοσελίδων που είναι και δημοσιογράφοι, αλλά και πολλά μέλη της που καλυπτόμενα από την ανωνυμία -έστω και "εκβιαζόμενα" από την εργοδοσία- κάνουν τη "βρώμικη δουλειά". Στοιχειώδης συνδικαλιστικός κανόνας είναι πως μια απεργία ή μια στάση εργασίας περιφρουρείται και όποιοι τη διασπούν υφίσταται συνδικαλιστικές συνέπειες».

Και καταλήγει ο Σκουρής: «Διαφορετικά δεν μιλάμε για απεργία ή στάση εργασίας, αλλά για δημοσιοσχετίστες που κηρύσσουν μια κινητοποίηση για να έχουν και... αγωνιστικά ένσημα! Ή για... κατασκόπους από άλλο επάγγελμα στον συνδικαλισμό! Και μιλάμε και για τη συνδικαλιστική μας ηγεσία που αν περάσει έτσι, χωρίς συνέπειες, αυτό που γίνεται με τους απεργοσπάστες θα μπορούμε να λέμε πως κηρύσσουν τις κινητοποιήσεις για να βγάλουν απλώς την υποχρέωση».

Να πούμε ότι έχει άδικο θα είναι ψέμα.